Ik wil je bedankenTijdens het schrijven van de standaard landingspagina van deze website merkte ik dat ik een veel te lang verhaal aan het typen was, over wat de coronacrisis voor gevolgen heeft en hoe -in mijn optiek- deze tijd een hele mooie uitnodiging is om bewuster in het leven te staan, en je meer te gaan bewegen naar vertrouwen i.p.v. vastgrijpen, controle, angst.

Hierbij kwam ik uiteindelijk tot de conclusie dat ik bondiger moest schrijven om het interessant te houden. Maar toch wilde ik ook wat gedachten de wereld inslingeren, omdat ik wil bijdragen aan een wereld waarin we anders omgaan met elkaar en met het milieu. Misschien zet ik iemand aan het denken, you never know..
Dus als je meer wilt lezen, be my guest, en anders sla deze pagina lekker over 😉

27-03-2020
In een DWDD aflevering van een aantal dagen terug hoorde ik Paul Witteman praten die aangaf zich niet heel happy te voelen, hij volgde de hele dag het nieuws want: “ja ik ben immers journalist”.
Ik had met hem te doen; waarom doe je jezelf dat allemaal aan? Ja, je bent journalist, maar je bent toch ook mens? Je hebt de verantwoordelijkheid om voor jezelf te zorgen en dat doe je niet door te kiezen om je de hele dag te omringen met het nieuws, waarin angst de boventoon voert.

Ook ik volg het nieuws want ik wil wel op de hoogte blijven van de maatregelen, maar daarin kies ik bewust eenmaal per dag het moment waarop ik me laat bijpraten. Zo krijg ik de dingen die ik écht moet weten mee. De rest van de dag laat ik alle liveblogs, extra uitzendingen, ingelaste items zoveel mogelijk links liggen. Want al deze extra impulsen maakt dat het moeilijk is om te ontspannen, en kunt verblijven in je vertrouwen.